• Electric Cinema

    The interior of the Electric references the cinema's long history. Throughout the auditorium is leather seating, footstools and tables for food and drink -- generally more space for a more comfortable viewing experience. In addition, two 2-seater sofas are also available at the rear of the theatre, perfect for a romantic night out.

    published: 16 May 2013
  • PORTOBELLO ROAD MARKET + ELECTRIC CINEMA NOTTING HILL = LONDON VLOG

    Today we visit London's Portobello Road Market in Notting Hill, go for breakfast at the Tabernacle, lunch at the electric diner and watch a movie at the Electric Cinema Notting Hill. I walk through the antiques market through to the street food & fruit + veg section and then check out the new designers and second hand / vintage & clothing parts. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Using: - Apple MacBook Pro http://youtu.be/LFdW-2e0Ydc - Apple Final Cut Pro X London vlog vlogger + blogger things to do in london

    published: 21 Jun 2015
  • Electric Cinema - Vlog 2015

    ► I went to the Electric Cinema to see 'Cinderella'. ► SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/subscribe_widget?p=Sam4G0d ► Follow me on Twitter: https://twitter.com/Sam4God ► https://instagram.com/sam4god/

    published: 10 Apr 2015
  • Electric Cinema

    Trailer di lancio per la ristrutturazione dell'Electric cinema con l'aiuto di molti volti noti, tra i quali Gemma Arterton e Benedict Cumberbatch. Regia di Ian Howes.

    published: 27 Jun 2013
  • Untold: Birmingham - The Electric Cinema

    The Electric in Birmingham is the UKs oldest working cinema. It screened its first film on 27th December 1909, and has been providing various forms of entertainment to the public ever since. It has been brought from a state of dereliction to one of the most adored cinemas in the country. Now a fully-functioning picture house and a licenced bar, the establishment is rich in history and prided by the city. We were granted the opportunity to take an inside look at the venue with the man who made The Electric what it is today, and find out just why it matters so much that places like this are kept alive. Production: Jessica Goodman Photography: Dan Johnson and Tom Lawes

    published: 11 Oct 2012
  • Benedict Cumberbatch as Humphrey Bogart in an Electric Cinema trailer

    thank to @DES_perate on twitter :)

    published: 07 Jun 2013
  • Electric Cinema

    Take a trip to London's oldest cinema - it's unique!

    published: 12 Jun 2007
  • English File Elementary Unit 12 Short film The Electric Cinema

    ORIENTAČNÍ TESTOVÁNÍ: 1) How many cinemas are there in the UK today? a) almost 800 b) more than 800 c) 900 2) Choose the correct sentence: a) People don't enjoy old films. b) People only watch new films on the big screens. c) People like new and old films on the big screen. 3) The Electric Cinema has been in Portobello Road since the beginning of the 20th century: a) true b) false c) it doesn't say 4) The Electric Cinema was mainly for people from poor parts of London: a) true b) false c) it doesn't say 5) People had to go to the biggest cinemas to see the newest Holywood films: a) true b) false c) it doesn't say 6) After the 2nd World War, a lot of people had TV at home: a) true b) false c) it doesn't say 7) The Electric Cinema started to show movies in other languages than English...

    published: 28 Sep 2016
  • BEST CINEMA IN THE WORLD - ELECTRIC CINEMA

    The Electric Cinema is a movie theatre in Notting Hill, London, and it is one of the oldest working cinemas in the country also known one of the world's most lavish and user friendly cinema.

    published: 15 Aug 2017
  • Portobello Road Market London Ottolenghi + Electric Cinema Notting Hill

    I visit London's Portobello Road Market in Notting Hill. Lunch at Chef Yotam Ottolenghi restaurant and deli in Notting hill on the junction of Westbourne Grove and Ledbury Road. Then after lunch watching buskers and street performers at the market I visit the cinema. The Electric Cinema is one of London's oldest cinemas. Having the Electric diner next door means they serve amazing food and drink to enjoy with a movie. Starting and finishing at Notting Hill Gate tube station which is nearest the market. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Us...

    published: 02 Apr 2017
  • The Sofas

    Featurette on the sofas at the Electric Cinema in Birmingham

    published: 23 Apr 2010
  • electric cinema 2group luxury motion seats mantong

    published: 28 Nov 2015
  • 1928 Western Electric cinema speaker

    This is authentic Western Electric cinema speaker from 1928, as presented by Mr. Joe Roberts of Silbatone Acoustics at the 2011 High End Show in Munich, Germany. From Wikipedia: "It is a wide-audio-range horn loudspeaker estimated to be nearly 50% efficient, thus allowing a cinema to be filled with sound from a 3-watt amplifier. This was an important breakthrough in 1929 because high-powered audio valves were not generally available back then." We feel truly fortunate to have been able to listen to and enjoy this magnificent piece of audio history. (Note: This is authentic in-room sound as recorded with a Sony handycam; no enhancements used.)

    published: 31 Oct 2011
  • Electric Cinema Radford London

    Electric Cinema might be one of the many attractions drawing you to look for your dream property in Radford London. You may know the area well of you may still be weighing up your options and pros and cons of the various locals. If you need any assistance then please don't hesitate to ask http://www.bairstoweves.co.uk/forsaleoffice/radford/262/

    published: 13 Feb 2014
  • King Kong at The Electric Cinema

    In 2005 BBC Midlands Today visited The Electric Cinema in Birmingham to take us around the Jungle installation in Screen One, which was playing Peter Jackson's popular remake of King Kong.

    published: 01 May 2010
  • Electric Cinema en Portobello Road Londres

    Aquí teneis los videos de este vuestro canal: https://www.youtube.com/user/Locotakeshi/videos Hola a tod@s, os traigo el video correspondiente a la sección:Conociendo el Mundo. Es un video podéis ver un cuioso cine situado en Portobello Road donde podréis ver una película acomodado en una cama, jeje. Si os ha gustado por favor un like , comentar y suscribiros de igual modo activad la campanita para que os llegue las notificaciones de las subidas de los videos de este vuestro canal.

    published: 06 Nov 2017
  • Execution scene - Electric Cinema

    This is the scene where I execute a bunch of free spirited characters, whilst smoking a cigarette

    published: 17 Mar 2011
  • NISSAN CHALLENGE: LEAF ELECTRIC CINEMA (60'')

    설명삶의 풍요로움을 추구하는 닛산의 혁신과 도전 정신을 담아낸 Challenge Everything Nissan 캠페인 영상 최초 공개! 남궁민과 함께한 ‘달리는 전기차‘에서 '나누는 전기차'의 이야기를 만나보세요.

    published: 08 Aug 2017
  • Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London

    Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London

    published: 25 Apr 2015
  • The Electric Cinema on Portobello Road in London!

    The coolest place to see a movie...

    published: 16 Apr 2017
  • My time at the Electric cinema!

    I really enjoyed my time at the electric cinema, I hope that you can get to experience such a great time there too! The Electric cinema website: http://www.electriccinema.co.uk/ enjoy xoxo

    published: 03 Aug 2014
  • Electric Cinema, Notting Hill

    via YouTube Capture

    published: 13 Sep 2013
  • 3d Glasses at The Electric Cinema

    How to look after your Xpand 3d Glasses at The Electric Cinema

    published: 23 Jul 2010
  • Kyoji Yamamoto - Love lies bleeding

    cult guitar hero from Japan, from "Electric Cinema", 1982, reissued on cd in 2007, tracklist : 1. I'll Wait a Lifetime 04,47 2. Could This Be Magic 05,30 3. Yomegashima (instrumental) 01,05 4. Love Someone 03,29 5. Smile Away 06,39 6. Just Can't Take It 04,14 7. On the Edge 04,24 8. Saturn (instrumental) 05,20 9. Love Lies Bleeding 04,08 10. E. Bow Concerto in D Minor (instrumental) 01,01 total playing time : 40,37 line-up on this album : Kyoji Yamamoto - Guitars (lead), Vocals (lead on tracks 4, 6, 7, 9) Bob Hawthorn - Vocals (lead on tracks 1-2, 4-6) Bob Murray - Guitars John Sinfield - Bass Graham Waxman - Drums Tommy Eyre - Keyboards Recorded in London with members of British Hard Rock band Last Flight lyrics : Left alone in the dark of night Can't seem to fo...

    published: 13 Sep 2012
developed with YouTube
Electric Cinema
1:17

Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 1:17
  • Updated: 16 May 2013
  • views: 12468
videos
The interior of the Electric references the cinema's long history. Throughout the auditorium is leather seating, footstools and tables for food and drink -- generally more space for a more comfortable viewing experience. In addition, two 2-seater sofas are also available at the rear of the theatre, perfect for a romantic night out.
https://wn.com/Electric_Cinema
PORTOBELLO ROAD MARKET + ELECTRIC CINEMA NOTTING HILL = LONDON VLOG
18:08

PORTOBELLO ROAD MARKET + ELECTRIC CINEMA NOTTING HILL = LONDON VLOG

  • Order:
  • Duration: 18:08
  • Updated: 21 Jun 2015
  • views: 23116
videos
Today we visit London's Portobello Road Market in Notting Hill, go for breakfast at the Tabernacle, lunch at the electric diner and watch a movie at the Electric Cinema Notting Hill. I walk through the antiques market through to the street food & fruit + veg section and then check out the new designers and second hand / vintage & clothing parts. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Using: - Apple MacBook Pro http://youtu.be/LFdW-2e0Ydc - Apple Final Cut Pro X London vlog vlogger + blogger things to do in london
https://wn.com/Portobello_Road_Market_Electric_Cinema_Notting_Hill_London_Vlog
Electric Cinema - Vlog 2015
9:16

Electric Cinema - Vlog 2015

  • Order:
  • Duration: 9:16
  • Updated: 10 Apr 2015
  • views: 2811
videos
► I went to the Electric Cinema to see 'Cinderella'. ► SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/subscribe_widget?p=Sam4G0d ► Follow me on Twitter: https://twitter.com/Sam4God ► https://instagram.com/sam4god/
https://wn.com/Electric_Cinema_Vlog_2015
Electric Cinema
1:56

Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 1:56
  • Updated: 27 Jun 2013
  • views: 1485
videos
Trailer di lancio per la ristrutturazione dell'Electric cinema con l'aiuto di molti volti noti, tra i quali Gemma Arterton e Benedict Cumberbatch. Regia di Ian Howes.
https://wn.com/Electric_Cinema
Untold: Birmingham - The Electric Cinema
5:27

Untold: Birmingham - The Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 5:27
  • Updated: 11 Oct 2012
  • views: 5339
videos
The Electric in Birmingham is the UKs oldest working cinema. It screened its first film on 27th December 1909, and has been providing various forms of entertainment to the public ever since. It has been brought from a state of dereliction to one of the most adored cinemas in the country. Now a fully-functioning picture house and a licenced bar, the establishment is rich in history and prided by the city. We were granted the opportunity to take an inside look at the venue with the man who made The Electric what it is today, and find out just why it matters so much that places like this are kept alive. Production: Jessica Goodman Photography: Dan Johnson and Tom Lawes
https://wn.com/Untold_Birmingham_The_Electric_Cinema
Benedict Cumberbatch as Humphrey Bogart in an Electric Cinema trailer
1:56

Benedict Cumberbatch as Humphrey Bogart in an Electric Cinema trailer

  • Order:
  • Duration: 1:56
  • Updated: 07 Jun 2013
  • views: 28199
videos
thank to @DES_perate on twitter :)
https://wn.com/Benedict_Cumberbatch_As_Humphrey_Bogart_In_An_Electric_Cinema_Trailer
Electric Cinema
2:34

Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 2:34
  • Updated: 12 Jun 2007
  • views: 4014
videos
Take a trip to London's oldest cinema - it's unique!
https://wn.com/Electric_Cinema
English File Elementary   Unit 12   Short film    The Electric Cinema
3:31

English File Elementary Unit 12 Short film The Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 3:31
  • Updated: 28 Sep 2016
  • views: 2158
videos
ORIENTAČNÍ TESTOVÁNÍ: 1) How many cinemas are there in the UK today? a) almost 800 b) more than 800 c) 900 2) Choose the correct sentence: a) People don't enjoy old films. b) People only watch new films on the big screens. c) People like new and old films on the big screen. 3) The Electric Cinema has been in Portobello Road since the beginning of the 20th century: a) true b) false c) it doesn't say 4) The Electric Cinema was mainly for people from poor parts of London: a) true b) false c) it doesn't say 5) People had to go to the biggest cinemas to see the newest Holywood films: a) true b) false c) it doesn't say 6) After the 2nd World War, a lot of people had TV at home: a) true b) false c) it doesn't say 7) The Electric Cinema started to show movies in other languages than English: a) true b) false c) it doesn't say 8) The Electric Cinema closed in 1993 because: a) of fire b) they didn't have enough customers c) they didn't make any changes 9) Now, there are: a) seats b) sofas c) both 10) You can't get any food there now: a) true b) false c) it doesn't say 11) How old is the cinema? a) 90 years b) 100 years c) 110 years Každá správná odpověď = 1 bod Výsledky: 1B, 2C, 3A, 4B, 5B, 6A, 7A, 8B, 9C, 10B, 11B
https://wn.com/English_File_Elementary_Unit_12_Short_Film_The_Electric_Cinema
BEST CINEMA IN THE WORLD - ELECTRIC CINEMA
3:07

BEST CINEMA IN THE WORLD - ELECTRIC CINEMA

  • Order:
  • Duration: 3:07
  • Updated: 15 Aug 2017
  • views: 172
videos
The Electric Cinema is a movie theatre in Notting Hill, London, and it is one of the oldest working cinemas in the country also known one of the world's most lavish and user friendly cinema.
https://wn.com/Best_Cinema_In_The_World_Electric_Cinema
Portobello Road Market London Ottolenghi + Electric Cinema Notting Hill
27:04

Portobello Road Market London Ottolenghi + Electric Cinema Notting Hill

  • Order:
  • Duration: 27:04
  • Updated: 02 Apr 2017
  • views: 3051
videos
I visit London's Portobello Road Market in Notting Hill. Lunch at Chef Yotam Ottolenghi restaurant and deli in Notting hill on the junction of Westbourne Grove and Ledbury Road. Then after lunch watching buskers and street performers at the market I visit the cinema. The Electric Cinema is one of London's oldest cinemas. Having the Electric diner next door means they serve amazing food and drink to enjoy with a movie. Starting and finishing at Notting Hill Gate tube station which is nearest the market. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Using: - Apple MacBook Pro http://youtu.be/LFdW-2e0Ydc - Apple Final Cut Pro X London vlog vlogger + blogger
https://wn.com/Portobello_Road_Market_London_Ottolenghi_Electric_Cinema_Notting_Hill
The Sofas
2:55

The Sofas

  • Order:
  • Duration: 2:55
  • Updated: 23 Apr 2010
  • views: 45366
videos
Featurette on the sofas at the Electric Cinema in Birmingham
https://wn.com/The_Sofas
electric cinema 2group luxury motion seats mantong
0:54

electric cinema 2group luxury motion seats mantong

  • Order:
  • Duration: 0:54
  • Updated: 28 Nov 2015
  • views: 181
videos
https://wn.com/Electric_Cinema_2Group_Luxury_Motion_Seats_Mantong
1928 Western Electric cinema speaker
5:45

1928 Western Electric cinema speaker

  • Order:
  • Duration: 5:45
  • Updated: 31 Oct 2011
  • views: 69275
videos
This is authentic Western Electric cinema speaker from 1928, as presented by Mr. Joe Roberts of Silbatone Acoustics at the 2011 High End Show in Munich, Germany. From Wikipedia: "It is a wide-audio-range horn loudspeaker estimated to be nearly 50% efficient, thus allowing a cinema to be filled with sound from a 3-watt amplifier. This was an important breakthrough in 1929 because high-powered audio valves were not generally available back then." We feel truly fortunate to have been able to listen to and enjoy this magnificent piece of audio history. (Note: This is authentic in-room sound as recorded with a Sony handycam; no enhancements used.)
https://wn.com/1928_Western_Electric_Cinema_Speaker
Electric Cinema Radford London
0:21

Electric Cinema Radford London

  • Order:
  • Duration: 0:21
  • Updated: 13 Feb 2014
  • views: 1136
videos
Electric Cinema might be one of the many attractions drawing you to look for your dream property in Radford London. You may know the area well of you may still be weighing up your options and pros and cons of the various locals. If you need any assistance then please don't hesitate to ask http://www.bairstoweves.co.uk/forsaleoffice/radford/262/
https://wn.com/Electric_Cinema_Radford_London
King Kong at The Electric Cinema
2:02

King Kong at The Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 2:02
  • Updated: 01 May 2010
  • views: 835
videos
In 2005 BBC Midlands Today visited The Electric Cinema in Birmingham to take us around the Jungle installation in Screen One, which was playing Peter Jackson's popular remake of King Kong.
https://wn.com/King_Kong_At_The_Electric_Cinema
Electric Cinema en Portobello Road Londres
6:17

Electric Cinema en Portobello Road Londres

  • Order:
  • Duration: 6:17
  • Updated: 06 Nov 2017
  • views: 81
videos
Aquí teneis los videos de este vuestro canal: https://www.youtube.com/user/Locotakeshi/videos Hola a tod@s, os traigo el video correspondiente a la sección:Conociendo el Mundo. Es un video podéis ver un cuioso cine situado en Portobello Road donde podréis ver una película acomodado en una cama, jeje. Si os ha gustado por favor un like , comentar y suscribiros de igual modo activad la campanita para que os llegue las notificaciones de las subidas de los videos de este vuestro canal.
https://wn.com/Electric_Cinema_En_Portobello_Road_Londres
Execution scene - Electric Cinema
0:39

Execution scene - Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 0:39
  • Updated: 17 Mar 2011
  • views: 229
videos
This is the scene where I execute a bunch of free spirited characters, whilst smoking a cigarette
https://wn.com/Execution_Scene_Electric_Cinema
NISSAN CHALLENGE: LEAF ELECTRIC CINEMA (60'')
1:01

NISSAN CHALLENGE: LEAF ELECTRIC CINEMA (60'')

  • Order:
  • Duration: 1:01
  • Updated: 08 Aug 2017
  • views: 1295192
videos
설명삶의 풍요로움을 추구하는 닛산의 혁신과 도전 정신을 담아낸 Challenge Everything Nissan 캠페인 영상 최초 공개! 남궁민과 함께한 ‘달리는 전기차‘에서 '나누는 전기차'의 이야기를 만나보세요.
https://wn.com/Nissan_Challenge_Leaf_Electric_Cinema_(60'')
Barber & Parlour -  Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London
1:01

Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London

  • Order:
  • Duration: 1:01
  • Updated: 25 Apr 2015
  • views: 439
videos
Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London
https://wn.com/Barber_Parlour_Electric_Cinema,_Dé_Hotspot_Van_Shoreditch_London
The Electric Cinema on Portobello Road in London!
0:11

The Electric Cinema on Portobello Road in London!

  • Order:
  • Duration: 0:11
  • Updated: 16 Apr 2017
  • views: 87
videos
The coolest place to see a movie...
https://wn.com/The_Electric_Cinema_On_Portobello_Road_In_London
My time at the Electric cinema!
4:32

My time at the Electric cinema!

  • Order:
  • Duration: 4:32
  • Updated: 03 Aug 2014
  • views: 226
videos
I really enjoyed my time at the electric cinema, I hope that you can get to experience such a great time there too! The Electric cinema website: http://www.electriccinema.co.uk/ enjoy xoxo
https://wn.com/My_Time_At_The_Electric_Cinema
Electric Cinema, Notting Hill
0:16

Electric Cinema, Notting Hill

  • Order:
  • Duration: 0:16
  • Updated: 13 Sep 2013
  • views: 861
videos
via YouTube Capture
https://wn.com/Electric_Cinema,_Notting_Hill
3d Glasses at The Electric Cinema
1:37

3d Glasses at The Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 1:37
  • Updated: 23 Jul 2010
  • views: 10075
videos
How to look after your Xpand 3d Glasses at The Electric Cinema
https://wn.com/3D_Glasses_At_The_Electric_Cinema
Kyoji Yamamoto - Love lies bleeding
4:16

Kyoji Yamamoto - Love lies bleeding

  • Order:
  • Duration: 4:16
  • Updated: 13 Sep 2012
  • views: 5898
videos
cult guitar hero from Japan, from "Electric Cinema", 1982, reissued on cd in 2007, tracklist : 1. I'll Wait a Lifetime 04,47 2. Could This Be Magic 05,30 3. Yomegashima (instrumental) 01,05 4. Love Someone 03,29 5. Smile Away 06,39 6. Just Can't Take It 04,14 7. On the Edge 04,24 8. Saturn (instrumental) 05,20 9. Love Lies Bleeding 04,08 10. E. Bow Concerto in D Minor (instrumental) 01,01 total playing time : 40,37 line-up on this album : Kyoji Yamamoto - Guitars (lead), Vocals (lead on tracks 4, 6, 7, 9) Bob Hawthorn - Vocals (lead on tracks 1-2, 4-6) Bob Murray - Guitars John Sinfield - Bass Graham Waxman - Drums Tommy Eyre - Keyboards Recorded in London with members of British Hard Rock band Last Flight lyrics : Left alone in the dark of night Can't seem to focus on the morning light Shattered pieces of a broken heart Feel my soul being pulled apart --Since you left me baby It's never been the same Tell myself it's just a dream I'm dealing cards now in a loser's game Love lies bleeding like a stream --Memories of those bygone days Looking back wished I changed my ways Messed around like a crazy fool Seems it's too late, what can I do -----Since you left me baby It's never been the same Tell myself it's just a dream I'm dealing cards now in a loser's game Love lies bleeding like a stream Oh oh, baby ... Kyoji Yamamoto (Tokyo, Japan) discography of his solo albums : - Horizon 1980 - Guitar Man 1982 - Electric Cinema 1982 - Mind Arc 1998 - Requiem 2000 - Time 2004 - Solo Concert "Time" ~悠久の時を越えて~ 2006, live album, 2 cd, and version of 2 dvd - Healing Collection - The Best of K. Y. 2008 best of, cd + bonus dvd included with extra tx) - Solo Concert 21 July 2007 2008 dvd - Voyager - The Essential Kyoji Yamamoto 2010 compilation with tx from Mind arc, Requiem, and Time), US release - The Life Album 2010 He is known for his skillful guitar playing, and was the first hard rock guitarist to use the tapping technique, he started to use the "hammer" technique way before Eddie Van Halen made it popular. He formed Bow Wow in 1975, releasing their debut in 1976. in 1980 starts also his solo career (besides many other collaborations like on the s/t Heavy Metal Army album 1981, Yuki Nakajima "The prophecies - heart of renaissance" 1982, Silver Stars "ginsei dan" 1979, Munetaka Higuchi "destruction" 1983, Mari Hamada "misty lady" 1984, Black Syndrome, Masaki Project....). In 1984, with the addition of two new members, Bow Wow renamed themselves Vow Wow , to avoid confusion with the British pop band Bow Wow Wow, and moved to England in 1987 before disbanding in 1990. in 1987 partecipated also on the 2nd album "Phenomena II: Dream Runner" of the supergroup Phenomena (with Glenn Hughes, Ray Gillen, John Wetton, Neil Murray, Michael Sturgis, Leif Johansen, Tom and Mel Galley...). between his various collaborations, there's his partecipation on "Ella USA", 1994, an album of the malaysian singer Ella, which it contains, between the other tracks, the song "Itulah Saya". Kyoji reformed Bow Wow in 1995. he's the leader also of the band Wild Flag...... ....
https://wn.com/Kyoji_Yamamoto_Love_Lies_Bleeding
×